ORAŞELE LUMII

Vaduz - orașul de basm

Vaduz este capitala principatului Liechtenstein şi unul dintre cele mai mici oraşe din Europa. Deşi nu am fost decât în trecere, în drumul nostru către Franţa, m-am îndrăgostit de acest oraş deoarece pentru prima oară am înţeles ce vrea să spună expresia „Esenţele tari se ţin în sticluţe mici”.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cluj-Napoca, orașul perfect pentru o escapadă de weekend

Cluj-Napoca a fost orașul pe care eu l-am ales pentru o scurta escapada de ziua mea. În trecut, am vizitat obiectivele turistice "clasice", recomandate de toată lumea, motiv pentru care am ales să am parte de un city break tineresc. Iată câteva dintre locurile foarte cool pe care le-am vizitat în Cluj-Napoca.

ORAŞELE LUMII

Parisul - orașul luminilor

Ce părere aveți de Franța? Vă mai las să vă gândiți şi, între timp, o să vă spun părerea mea!

BUSOLA CĂLĂTORULUI

În imagini: 15 motive pentru o vacanță în Danemarca

Dacă vrei să descoperi modul de viață scandinav și să te bucuri de unele dintre cele mai fascinante panorame de pe bătrânul continent, atunci noi îți propunem Danemarca drept destinație pentru următorul tău concediu. 

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 trasee rutiere din Europa de parcurs o dată în viață - partea a doua

Fie că adori plajele sclipitoare din sudul Franței, satele fermecătoare din Germania sau cele mai spectaculoase capitale europene, aceste trasee te vor duce prin locuri minunate din Europa și îți vor asigura o vacanță de vis.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Destinație de weekend: Castelul Cantacuzino, județul Prahova

Țara noastră se mândrește cu o serie de castele și fortărețe superbe, ce atrag turiști pasionați de istorie și arhitectură din întreaga lume. Unul dintre cele mai fascinante castele din România este Castelul Cantacuzino, care este, în același timp și unul dintre cele mai îndrăgite obiective turistice din Bușteni. 

BUSOLA CĂLĂTORULUI

În imagini: 20 de motive pentru o vacanță în Italia

Italia nu este doar pentru turiștii cu poftă de pizza, paste și vin delicios. Gastronomia acestei țări sub formă de cizmă este într-adevăr un motiv important pentru o vizită, dar orașele istorice, munții înzăpeziți, plajele largi și nenumăratele muzee te vor convinge că Italia este o destinație de vacanță incredibilă indiferent de sezon.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 trasee rutiere din Europa de parcurs o dată în viață - partea întâi

O călătorie de neuitat nu înseamnă doar o destinație spectaculoasă, ci și un drum plin de aventuri și locuri frumoase până acolo. Dacă preferi să vezi lumea din mașină, atunci noi ți-am pregătit câteva trasee prin Europa pe care trebuie să le parcurgi măcar o dată în viață.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Grecia: circuit istoric la porțile Peloponezului - partea a doua

Daniel își continuă periplul prin Peloponez. De această dată el ne poartă printr-un periplu prin Nafplio, unde explorăm cetatea Palamidi, Epidavros, cu celebrul teatru cu același nume, și în Mykines sau Micene. 

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 locuri din Europa unde poți petrece o vacanță ieftină

Dacă nu dispui de un buget prea mare, dar ai o poftă nebună de explorat, noi am întocmit pentru tine o listă cu 10 locuri minunate din Europa unde poți petrece o vacanță ieftină și frumoasă.

Total articole : 2682 | Se afişează acum pagina 9 din 269