BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cele mai frumoase stațiuni balneare din Cehia

Stațiunile balneare din Cehia sunt cunoscute în toată lumea de secole, fiind vizitate de-a lungul anilor de monarhi, figuri culturale importante și nu numai. Atât pentru cei care au nevoie de tratamente, dar și pentru cei care vor să viziteze zone minunate, aceste stațiuni balneare din Cehia sunt alegerea perfectă pentru o vacanță de vis.

ORAŞELE LUMII

Ghidul meu pentru Barcelona – o listă cu lucruri de făcut în cel mai captivant oraș

Barcelona este Raiul pe Pământ și una dintre cele mai artistice, fermecătoare și fascinante destinații de vacanță din Europa. Acest oraș spaniol cu totul aparte le are pe toate: o bucătărie de excepție, arhitectură unică, o plajă de vis, străzi pline de viață, oameni calzi, multă atenție la detalii și extravaganță spaniolă.

VACANŢE EXOTICE

Descoperă lumea pe mare: încearcă o croazieră exotică

Te-ai gândit cum e să vezi lumea de la bordul unui vas de croazieră de lux? Pentru cei care sunt interesați să trăiască o astfel de aventură pe mare avem câteva propuneri interesante.

ORAŞELE LUMII

10 atracții turistice din Oslo de neratat într-un city break

Oslo este un oraș foarte prietenos cu pietonii și turiștii care vor să-l exploreze pe jos sau pe două roți. Dacă te-ai hotărât să vizitezi acest oraș minunat, noi îți spunem ce atracții turistice din Oslo merită să fie admirate!

BUSOLA CĂLĂTORULUI

5 festivaluri de muzică din Europa pe care să nu le ratezi în 2017

Vara aceasta te poți bucura de o vacanță altfel. Îți propunem cinci festivaluri din Europa care-ți vor oferi momente de neuitat.

CONCEDIU LA MARE

Cum să ajungi cu mașina din România pe Coasta de Azur

Coasta de Azur este deseori percepută drept o destinație de lux ce presupune un buget de vacanță generos. Dar, asta nu înseamnă că cei cu poftă de explorat nu pot ajunge pe Riviera Franceză cu propriul autovehicul. Deși sună complicat, îți voi spune exact cum să ajungi cu mașina pe Coasta de Azur și cât te poate costa.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

În imagini: 17 motive pentru o vacanță în Suedia

Suedia este un amestec fascinant de nou și vechi. Zonele rurale sunt împânzite cu pietre cu rune și cabane din lemn, ce amintesc de istoria vikingilor și tradiția agrară, în timp ce marile metropole suedeze sunt spații moderne, cu arhitectură futuristă și cele mai noi trenduri în materie de modă și tehnologie.

ORAŞELE LUMII

Dubrovnik - cel mai frumos loc din Croația

Dubrovnik este un oraş istoric din Croaţia. Eram aşa micuţă când l-am vizitat, însă îmi aduc aminte cât de încântată eram.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Iaşi - cel mai frumos oraș din România

Iaşi este oraşul în care acum mulţi ani s-a înfăptuit Unirea Mică. Suntem foarte norocoşi să avem un astfel de oraş pe teritoriul ţării noastre: unul nou, dar şi unul care insuflă atât de multă istorie, în acelaşi timp.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Ce să vizitezi într-un weekend prelungit în județul Buzău

În județul Buzău poți descoperi cele mai neobișnuite atracții turistice, cu peisaje selenare precum cele de la Vulcanii Noroioși sau de la Platoul Carstic Salin Meledic ori panorame impresionante cu baraje uriașe sau lacuri... fără fund.

Total articole : 2682 | Se afişează acum pagina 8 din 269