DESCOPERĂ ROMÂNIA

6 peșteri din România în care să te ascunzi de caniculă

Vara poate deveni greu de suportat mai ales dacă te numeri printre cei care locuiesc în orașe mari, mereu gălăgioase. Cei care nu mai suportă mirosul de asfalt încins și soarele care arde tot mai tare atunci îți propunem o evadare din urban. Vino să descoperi unele dintre cele mai spectaculoase peșteri din România, în care te poți ascunde de caniculă.

CONCEDIU LA MARE

Cele mai interesante atracții turistice din Thassos

Dacă ți-ai propus să-ți faci vacanța în Grecia, insula Thassos este cu siguranță una dintre cele mai bune alegeri. Plajele însorite cu nisip fin sau cele cu pietre, importantele situri arheologice și muzeele sunt doar câteva dintre excelentele atracții turistice din Thassos.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Locuri incredibile: Cetatea Semendria, Serbia

Cetatea Semendria este unul dintre cele mai importante monumente ale Serbiei. Cu o istorie bogată, desprinsă parcă din povești, fortăreața este o adevărată capodoperă a arhitecturii medievale. O plimbare pe aici te va purta în trecut.

CONCEDIU LA MARE

Vacanță în Turcia: cum să ajungi cu mașina pe litoralul turcesc

Dacă vrei să-ți faci vacanța de vară pe litoralul turcesc, dar nu îți dorești o vacanță de tip all inclusive, ci mai multă libertate și aventură, noi îți recomandăm să mergi cu mașina până pe Coasta de Turcoaz. 

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cele mai frumoase poze: 5 aplicații de telefon pentru editare foto

Când mergi în vacanță nu ai cum să reziști tentației de a face o mulțime de poze. Că e vorba de clădiri spectaculoase, plaje care par desprinse din filme, peisaje pitorești sau... farfurii cu mâncare, cu toții vrem să facem fotografii cât mai reușite, direct cu telefonul mobil. De aceea am selectat pentru tine câteva aplicații pentru editat poze, care se pot folosi ușor și dau rezultate excelente.

CONCEDIU LA MARE

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru pentru o vacanță de vară ideală

O vacanță în Muntenegru este ideală dacă vrei să te bucuri din plin de un sejur relaxant, la malul mării. Aici o să găsești unele dintre cele mai bune plaje din lume, iar noi am selectat pentru tine câteva variante excelente. Fie că vrei ceva liniștit sau o plajă perfectă pentru petreceri, Muntenegru este destinația perfectă.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Canada – țara metropolelor vibrante și a panoramelor spectaculoase

Atunci când se gândesc la Canada, majoritatea turiștilor își imaginează multă zăpadă, urși polar, inuiți și cherestegii adunați în jurul focurilor de tabără. Dar Canada înseamnă mult mai mult decât atât.

CONCEDIU LA MARE

Vacanță în Grecia: cele mai frumoase atracții turistice din Corfu Town

Pentru mine nu există vacanță de vară fără măcar câteva zile la plajă, într-un loc frumos. Grecia este una dintre destinațiile mele favorite de vară, iar astăzi am să vă port printr-un tur al capitalei insulei Corfu... Corfu Town.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 conturi de Instagram care îți arată frumusețile României

Instagram a devenit o adevărată Mecca pentru cei pasionați de fotografie și călătorii. Iar când cele două pasiuni se împletesc rezultă conturi de Instagram superbe care te fac să visezi cu ochii deschiși la următoarea vacanță. Hai să-i cunoaștem pe acei "instagrammeri" din România care ne arată frumusețile țării noastre.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

7 experiențe spectaculoase de care să ai parte în iulie

În iulie canicula pune stăpânire peste emisfera nordică și parcă toată lumea vrea să evadeze din orașele de baștină în căutarea unui loc fabulos. În cazul în care nu ți-ai făcut încă planuri de vacanță pentru această lună sau ți-au mai rămas câteva zile în care nu știi ce să faci, noi îți propunem șapte experiențe spectaculoase de care să ai parte în iulie.

Total articole : 2682 | Se afişează acum pagina 5 din 269