DESCOPERĂ ROMÂNIA

6 festivaluri de muzică din București, pe care nu trebuie să le ratezi în 2017

Dacă până recent România nu stătea grozav la categoria festivaluri, în ultimii ani țara noastră a devenit un adevărat paradis pentru cei care se dau în vânt după muzică. Există evenimente pentru toate gusturile, de la rock, la world music, electro și chiar muzică clasică. Iată câteva dintre cele mai bune festivaluri din București, pe care nu ar trebui să le ratezi în 2017.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Vacanță în Italia: cum să ajungi cu mașina pe Coasta Amalfi

Coasta Amalfi sau Costiera Amalfitana este una dintre cele mai frumoase regiuni din Italia, iar această distincție nu este tocmai ușor de obținut într-o țară atât de pitorească. Dacă ți-am stârnit interesul, iată cum poți ajunge cu mașina pe Coasta Amalfi și cam cât costă o astfel de "distracție".

CONCEDIU LA MARE

Locuri incredibile: Palatul Achilleion, Grecia

Palatul Achilleion este unul dintre cele mai frumoase din Europa, un obiectiv turistic pe care merită să-l vizitezi cel puțin odată. Acesta a fost construit la cererea Împărătesei Austriei, Sisi. Impunătoarea clădire se află la câțiva kilometri de Corfu Town, de pe insula cu același nume, din Grecia. Nu are cum să nu-ți placă un astfel de loc fermecător!

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cum să faci cele mai bune poze cu iPhone

În ultimii ani, tehnologia camerelor foto de pe telefon s-a dezvoltat într-un ritm amețitor, iar acum poți să faci fotografii excepționale folosind doar mobilul. Nu știi cum? Iată câteva sfaturi foto importante ca să faci cele mai bune poze cu iPhone.  

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Cele mai frumoase obiective turistice de pe Transfăgărășan

Zecile de curbe strânse, panoramele cu munții Făgăraș și minunatele obiective turistice de-a lungul său fac din Transfăgărășan o adevărat destinație de vacanță. Dacă vrei și tu să parcurgi acest traseu, noi îți prezentăm toate atracțiile turistice pe care le poți vizita de-a lungul șoselei Transfăgărășan.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cum se vede Pământul din spațiu: 14 poze extraordinare

Puțini sunt cei care au ocazia să vadă "pe viu" Pământul din spațiu. Din fericire, cei de la NASA au decis să împărtășească cu restul lumii câteva fotografii extraordinare cu Terra.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Destinație de weekend: Sovata, județul Mureș

Petru cei care sunt în căutarea unei destinații de weekend, Sovata este o variantă cât se poate de bună. Fie că vrei să te relaxezi la soare sau ești curios să încerci unul dintre tratamentele cu ape tămăduitoare, cu siguranță o să ai parte de câteva zile cât se poate de odihnitoare.

VACANŢE LA MUNTE

Dubrovnik într-o zi: ce să faci în orașul din Game of Thrones

Una dintre cele mai inspirate călătorii pe care poți să le faci este în Dubrovnik. Excelentul oraș croat te îmbie cu obiective grozave la tot pasul, iar aproape fiecare străduță îmbină perfect aerul vechi cu cel modern. Eu m-am îndrăgostit de acest oraș și sunt convins că și tu o să pățești la fel. Iată câteva atracții turistice din Dubrovnik pe care nu trebuie să le ratezi.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 videouri care te învață cum să faci poze de vacanță ca un profesionist

Unele dintre cele mai de preț amintiri care rămân după o călătorie sunt fotografiile. De multe ori ne alegem însă cu poze de vacanță nereușite, care nu prezintă minunatele locuri vizitate la adevărata lor valoare. De aceea îți recomandăm câteva videoclipuri, dar și unele canale de YouTube, care te vor învăța să faci poze de vacanța ca un adevărat profesionist.

CONCEDIU LA MARE

Vacanță în Italia: cele mai frumoase stațiuni de pe coasta estică

Coasta estică a Italiei, de la Marea Adriatică, are unele dintre cele mai frumoase stațiuni, majoritatea fiind și ușor de accesat din România. Dacă în această vară plănuiești un concediu la mare în Italia, noi îți recomandăm câteva stațiuni minunate de la Marea Adriatică

Total articole : 2682 | Se afişează acum pagina 4 din 269