BUSOLA CĂLĂTORULUI

Franța: circuit pe magicul tărâm al Bretaniei - partea a II-a

Daniel își continuă traseul prin superba regiune Bretania din nord-vestul Franței. De această dată ne poartă prin Saint-Malo, Dinard și o mulțime de alte locuri pline de farmec.

ORAŞELE LUMII

De ce să-ți lași copiii acasă atunci când mergi într-un city break la Roma*

Capitala Italiei este una dintre cele mai fascinante metropole europene cu nenumărate atracții turistice pentru toate gusturile. Totuși, dacă plănuiești să vizitezi Roma împreună cu cei mici, poate ar fi mai bine să te mai gândești o dată.

ORAŞELE LUMII

10 orașe medievale din Franța pentru o vacanță de poveste

Dacă îți dorești o vacanță diferită, în care să te bucuri de orășele colorate, să afli mai multe despre evul mediu, dar și să faci cele mai frumoase poze, atunci noi îți propunem câteva orașe medievale din Franța unde vei avea parte de un concediu... desprins din povești!

BUSOLA CĂLĂTORULUI

Cele mai comune înșelătorii care păcălesc turiștii

De obicei, turiștii sunt cele mai la îndemână victime pentru escrocii care încearcă să facă un ban necinstit pe străzile marilor metropole din lume. Pentru a te asigura că nu vei cădea pradă unor astfel de escrocherii, iată care sunt cele mai comune înșelătorii care păcălesc turiștii.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

14 orașe pe care să le vizitezi dacă ești îndrăgostit de muzică - partea a II-a

Îți poți imagina cum ar arăta viața fără muzică? Nici noi! De aceea ți-am pregătit o listă cu orașele care au muzee dedicate muzicii și alte atracții deosebite, pe care merită cu adevărat să le vizitezi.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Destinație de weekend: Castelul Peleș, județul Prahova

Castelul Peleș se numără printre cele mai frumoase destinații turistice din România. Reședința regală s-a transformat într-un muzeu interesant, care atrage o mulțime de turiști, atât din țară, cât și din străinătate. Indiferent de sezon, Castelul Peleș este o destinație de weekend perfectă, care-i încântă atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

DESCOPERĂ ROMÂNIA

Amazing Romania, cea mai nouă aplicație dedicată locurilor minunate din țara noastră

O echipă de călători pasionați a pus la punct o nouă aplicație de smartphone, Amazig Romania, care îți arată toate locurile minunate din România și îți oferă informații folositoare, trackuri GPS, precum și o hartă care să te ajute să le găsești mai ușor.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

10 accesorii foto și gadget-uri care te vor ajuta sa faci poze de vacanță WOW

Camera foto este obligatorie atunci când pleci într-o călătorie pe care nu ai de gând să o uiți prea curând. Cu toții vrem să facem poze de vacanță cât mai reușite, iar pentru asta putem să apelăm cu încredere la câteva gadget-uri extrem de folositoare. Iată câteva accesorii foto care te vor ajuta să faci fotografii de vacanță excelente.

BUSOLA CĂLĂTORULUI

14 orașe pe care să le vizitezi dacă ești îndrăgostit de muzică - partea I

Dacă ești îndrăgostit de muzică există câteva orașe din lume pe care trebuie neapărat să le vizitezi. E vorba despre locuri care au scris istoria pe note și care găzduiesc monumente și muzee dedicate muzicii, perfecte pentru orice "meloman". Laughing

CONCEDIU LA MARE

Meteora, o adevărată minune în inima Greciei

O vacanța în Grecia poate să mulțumească toate tipurile de turiști. Printre multitudinea de atracții se numără și Meteora, unul dintre cele mai importante complexe de mănăstiri ortodoxe din Grecia, un loc minunat pe care trebuie să-l vizitezi cel puțin odată. Eu am rămas fascinat de frumusețea și liniștea de aici și sunt sigur că și pentru tine va fi la fel.

Total articole : 2682 | Se afişează acum pagina 3 din 269