facebook

Îţi place să călătoreşti? Dar să povesteşti?

Vrei să mergi GRATUIT în excursii? Vrei să descoperi capitale europene?
Vrei să admiri frumuseţea României? Vrei să te relaxezi la munte sau la mare?

Atunci devino Ambasador Ghiduri-turistice.info !
Împreună descoperim nenumărate locuri minunate!

Povesteşte-ne călătoriile tale şi devino astfel
ghidul nostru pentru acele locuri minunate

Clubul Ambasadorilor Ghiduri-Turistice.info este deschis tuturor celor pasionaţi de călătorii şi care doresc să îşi împărtăşească experienţele cu noi. Pentru a deveni ambasador trebuie să ne trimiţi 4 articole în care povesteşti despre orice destinaţie unde ai călătorit.
Obiectivul nostru este ca împreună cu comunitatea noastră să descoperim cât mai multe locuri care merită vizitate. Fiecare poveste ne extinde orizonturile şi ne ajută să călătorim virtual spre locurile respective.

Prin poveştile tale tu ne îndrumi să descoperim destinaţii noi de vacanţă şi prin sfaturile tale ne ajuţi să avem vacanţe mai reuşite.
Deci dacă îţi place să călătoreşti şi îţi doreşti noi prieteni cu aceeaşi pasiune, alătură-te clubului Ambasadorilor şi fii ghidul nostru în locurile pe care le-ai văzut.Te citesc,
peste 420.000 de oameni*

Avem peste 420.000 de cititori lunar, oameni care de-abia aşteaptă să descopere alături de tine destinaţii noi pentru vacanţă.

Primeşti
un tricou unic

Am creat un tricou unicat, în doar 30 de bucăţi, care exprimă deviza noastră:
I LOVE TO TRAVEL!

Poţi călători
gratis

Când primim pachete turistice de la partenerii cu care colaborăm în proiectele de publicitate, tu te poţi bucura de ele.

Te lăudăm
non-stop

Ne încântă să cunoaştem oameni care au aceleaşi pasiuni ca noi. Ne place să îi lăudăm pe cei care ne şi împărtăşesc experienţele lor**.

* Cititori unici August 2017
** Dacă ai blog ţi-l promovăm şi te ajutăm să ţi-l faci şi mai cunoscut

I LOVE TO TRAVEL!
DO YOU?

Suntem mândri că am creat un proiect unic în România: Ambasadorii Ghiduri-Turistice.info!
Din clubul Ambasadorilor fac parte oameni pasionaţi de călătorii şi care stăpânesc meşteşugul vorbelor şi priceperea pozelor.

Dacă doreşti să devii şi tu unul din super-eroii în verde atunci povesteşte-ne ceea ce ai vizitat în vacanţele sau week-end-urile tale. Fiecare poveste înseamnă un nou jurnal de călătorii pe care îl vor citi mulţi şi astfel povestea ta îţi poate aduce prieteni noi.

Citeşte jurnalele noastre
 

Vrei să devii ambasador?
Perfect. Ne bucurăm că vom afla poveştile tale!

Ca să fie totul simplu urmează paşii de mai jos. În primul rând alege minim 4 destinaţii despre care vrei să ne povesteşti şi trimite-ne un e-mail la
info@ghiduri-turistice.info ca să îţi confirmăm că sunt în regulă. Poţi alege orice loc care este interesant din punct de vedere al călătoriilor.

După ce scrii poveştile şi alegi minim 15 poze frumoase (trebuie să fie făcute de tine, nu luate de pe Internet) ne trimiţi articolele spre publicare. Noi îţi vom răspunde în maxim 2 zile şi dacă totul este în regulă în scurt timp articolele tale sunt online.

Îţi aşteptăm cu interes poveştile la info@ghiduri-turistice.info.

Vrei sa devii ambasador?

Alege destinaţiile
despre care vrei
să ne povesteşti
Scrie poveştileAlege din pozele
făcute de tine
Trimite-ne
poveştile

  1. Alege destinaţiile despre care vrei să ne povesteşti
  2. Scrie poveştile
  3. Alege din pozele făcute de tine
  4. Trimite-ne poveştile

Întrebări frecvente, pe care e bine să le citeşti

Despre ce destinaţii pot să scriu?

Poţi să scrii despre orice loc care poate fi de interes turistic. Scrie-ne despre locurile pe care le-ai văzut în vacanţa la mare, în city-break sau poate prin oraşul tău. Este foarte important ca locurile să fie interesante pentru un eventual turist.

Cum trebuie să vă trimit articolele?

Ca să fie totul uşor, te rugăm să le scrii în Ms Word sau alt program asemănător. Fiecare articol să fie un fişier separat .doc sau .docx.

Cam cât de lung trebuie să fie articolul?

Articolul să fie minim un A4 cu scris cu font Times New Roman de dimensiune 12 şi cu o spaţiere de 1,5 points.

Trebuie să scriu articolele cu diacritice?

DA. Frumoasa noastră limbă română este cu diacritice.

Dacă am un blog, pot să vă trimit articole publicate pe el?

NU. Articolele trebuie să nu mai fie publicate pe alte site-uri web pentru a evita penalizările de la Google privind conţinutul duplicat.

Articolele pe care vi le trimit pot să le public după aceea şi pe alte site-uri?

NU. Din acelaşi motiv ca mai sus.

Dacă am un blog pot să mi-l promovez?

Bineînţeles. Poţi adăuga descrierea şi link-ul spre acesta în SEMNĂTURA ARTICOLULUI.

Până când trebuie să trimit articolele?

NU există dată limită pentru trimiterea articolului. Însă trebuie să ţii cont că locurile în clubul AMBASADOR GHIDURI-TURISTICE.info sunt limitate, iar regula de acceptare este "primul venit, primul servit".

Se poate să îmi refuzaţi poveştile?

Se poate să îţi refuzăm articolele dacă sunt cu greşeli de ortografie / exprimare sau dacă destinaţiile despre care ne-ai scris nu sunt de interes turistic.

Cum vă trimit pozele?

Arhivează toate pozele şi trimite-ni-le prin WeTransfer.com sau Transfer.ro.

Pot să încarc pozele direct în document?

Poţi să le încarci în document, dar să le incluzi şi în arhiva de poze deoarece pozele nu se pot extrage păstrând calitatea.

Ce dimensiune / rezoluţie să aibă pozele ataşate articolului?

Cu cât sunt mai mari cu atât e mai bine. Am dori să fie de minim 800x600px.

În cât timp se publică poveştile mele pe site?

În funcţie de programul nostru, se vor publica într-un termen de 4-8 zile.

Când primesc tricoul şi cardul de ambasador?

În maxim 24 de ore de la primirea articolelor vei primi feedback-ul nostru. Dacă totul este conform regulilor şi poveştile tale sunt acceptate, în 3-5 zile lucrătoare pachetul va sosi la uşa ta prin curier (costurile de transport sunt acoperite de noi).

Cum se decide cine merge într-o excursie gratuită?

În momentul în care avem confirmată o ofertă de la un partener (agenţie de turism, pensiune, hotel etc.) vă vom anunţa pe toţi despre condiţiile acesteia: locaţie, perioada etc.. Toţi cei interesaţi ne vor anunţa şi noi vom extrage pe cel care va beneficia de acel pachet. La următoarea ofertă vor avea prioritate cei care nu au beneficiat încă de excursiile dedicate ambasadorilor.

Ce obligaţii am ca şi Ambasador în cazul în care sunt trimis într-o excursie?

De fiecare dată când călătoreşti ca şi ambasador Ghiduri-Turistice.info trebuie să ne împărtăşeşti la finalul sejurului experienţa avută. Şi bineînţeles să te bucuri la maxim de concediu!
În fiecare caz vom discuta împreună detaliile.

După ce am devenit Ambasador pot să vă trimit şi alte articole despre locurile pe care le vizitez?

Bineînţeles! Chiar ne-ar face o mare plăcere să avem cât mai multe poveşti din concedii – atât cu lucruri bune cât şi rele – astfel încât să aflăm toţi multe lucruri utile despre destinaţiile respective. Eşti astfel ghidul tuturor membrilor comunităţii Ghiduri-Turistice.info !

 


Ai şi alte întrebări? Scrie-ne la info@ghiduri-turistice.info.

x

GhiduriTuristice.info foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >