Publicaţia engleză Lonely Planet ne recomandă cele mai bune oraşe de vizitat în 2014

Publicaţia engleză Lonely Planet ne recomandă cele mai bune oraşe de vizitat în 2014
 

Dacă eşti genul de turist care se odihneşte acasă, nu în concediu sau dacă pur şi simplu îţi place să călătoreşti în locuri care te pun pe drumuri de dimineaţă până seara, ai ajuns unde trebuie. Englezii de la Lonley Planet au cântărit, au socotit şi au analizat toate oraşele din lume, ca să ne prezinte nouă, acum, un TOP a celor mai bune 10 oraşe de vizitat în anul 2014, din toate punctele de vedere. Când spun toate punctele de vedere, mă refer la un feedback general primit de la turişti care au vizitat aceste locuri.

Parisul este în continuare cel mai vizitat oraş din lume şi fruntaş în topul recomandărilor şi pentru anul 2014. Conform estimărilor din anii trecuţi găzduieşte cea mai mare aglomeraţie din Europa şi a doua din lume. În Paris există 3.800 de monumente istorice vizitate anual de 17 milioane de turişti.

Paris – Franţa

Trinidad – Cuba

Cape Town – Africa de Sud

Riga – Letonia

Zurich – Elveția

Shanghai – China

Vancouver – Canada

Chicago, Illinois – Statele Unite ale Americii

Adelaide – Australia

Auckland – Noua Zeelandă

   

Citeşte şi: Oraşe care găzduiesc numeroase obiective turistice10 cele mai izolate aşezări de pe pământcele mai spectaculoase drumuri din ţară şi clădiri ce oferă privelişti impresionante


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.