Peisajele ireale din Landmannalaugar, Islanda – GALERIE FOTO

Peisajele ireale din Landmannalaugar, Islanda – GALERIE FOTO
 

Încercăm de fiecare dată să-ţi aducem locuri mai puţin cunoscute, pentru a te inspira în vacanţe. Locurile deja devenite faimoase ne aduc o mulţime de frumuseţi în faţa ochilor, dar trebuie să ştim că, dincolo de acestea, există locuri în care natura pur şi simplu a pictat frumuseţi deosebite. Azi vă propun un asemenea loc din Islanda, despre care ştim deja cu toţii că este o ţară incredibilă.

Natura impresionantă din Landmannalaugar, Islanda

Situat în Rezervaţia Naturală Fjallabak din Islanda, Landmannalaugar este un loc cu peisaje neobişnuit de frumoase, toate create prin măiestria naturii. Acest peisaj fascinant a fost creat în anul 1477, în urma unei erupţii vulcanice de proporţii. Lava rămasă a acoperit versanţii în culori deosebite.

Landmannalaugar este un ţinut marcat de trasee turistice, pe care poţi descoperi câteva izvoare geotermale, dar şi câteva obiective turistice naturale, cum ar fi: câmpul de lavă Laugahraun şi Muntele Brennisteinsalda, Muntele Blahnjukur sau lacul de crater Ljotipollur.

Poze deosebite din Landmannalaugar, Islanda

Ţi-ar plăcea să admiri aceste peisaje ireale din Landmannalaugar?

    

Descoperă şi alte locuri cu peisaje naturale desprinse din poveşti: Parcul Naţional Jasper, Canada şi Parcul Naţional Zion, Utah. Vezi lista completă a galeriilor foto!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.