O destinaţie pe ecranul tău : staţiunea Andermatt din Elveţia

O destinaţie pe ecranul tău : staţiunea Andermatt din Elveţia
 

În fiecare săptămână îţi aducem poze deosebite din diferite locuri frumoase direct pe ecranul tău. Acum a venit rândul pentru staţiunea Andermatt din Elveţia.

Este o staţiune situată într-o vale alpină, foarte cochetă, liniştită şi curată, înconjurată de privelişti desprinse din basme, culturi de viţă de vie, livezi şi păşuni alpine, printre care strălucesc peste 40 de lacuri cu apă cristalină şi râuleţe de diferite mărimi.  

În sezonul cald Andermatt este un loc ideal pentru pescuit şi vânătoare, iar iarna este un paradis al iubitorilor de sporturi de iarnă. Pârtiile sunt pe diferite nivele, ideale pentru orcine, există locuri special amenajate pentru snowboarderi, locuri cu zăpadă adâncă, pante uşoare şi trasee cu peisaje mirobolante pentru schiorii profesionişti, de-a lungul unor râuri şi printre lacuri.

Staţiunea Andermatt este situată la o altitudine de aproximativ 1500 metri şi se află la 120 kilometri de oraşul Zurich şi 180 kilometri de oraşul Milano. Este amplasată în inima Alpilor şi surprinde toată frumuseţea unui loc specific elveţian. Smile

Dacă ai ajuns vreodată să fotografiezi acest loc, poţi să încarci imaginile pe pagina noastră de Facebook şi astfel să ne ajuţi să avem cât mai multe poze cu această superbă destinaţie. Smile

wallpaper elvetia

[%display_wallpapers%]

Poţi descărca wallpaperul atât în versiunea cu calendar cât şi fără. Dacă doreşti alte dimensiuni lasă-ne un mesaj şi le creem.

Aşteptăm şi alte propuneri de locuri din care crezi că ar ieşi wallpapere deosebite.

Dacă vrei să vezi şi imagini din lunile trecute, accesează pagina noastră de facebook sau secţiunea dedicată wallpaperurilor din blog-ul nostru.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.