O destinatie pe ecranul tau : Canal Grande din Venetia

O destinatie pe ecranul tau : Canal Grande din Venetia
 

In fiecare saptamana iti aducem poze deosebite din diferite locuri frumoase direct pe ecranul tau. Acum a venit randul pentru Canal Grande din Venetia.

Cu o lungime de aproape 4 km si o latime care variaza intre 30 si 90 metri, Canal Grande este principalul "bulevard" al Venetiei, pe care numeroase vaporase, barci si gondole navigheaza in permanenta.

Este principalul traseu, atat de "alimentare" a orasului, cat si ca obiectiv turistic. Cele mai scumpe hoteluri, resedinte sau magazine se gasesc tot aici. Casele mari sunt construite intre secolele XIII si XVIII, decoratiunile sunt la scala mult mai mare si dispune de cel mai usor transport cu barcile avand cel mai mare trafic cu barcile din oras. Transportul pe canal se face fie cu autobuzele de apa, fie de taxiurile private de apa sau gondole. 

Daca ai ajuns vreodata sa fotografiezi acest loc, poti sa incarci imaginile pe pagina noastra de Facebook si astfel sa ne ajuti sa avem cat mai multe poze cu aceasta superba destinatie.Smile

wallpaper Canal Grande din Venetia

[%display_wallpapers%]

Poti descarca wallpaperul atat in versiunea cu calendar cat si fara. Daca doresti alte dimensiuni lasa-ne un mesaj si le creem.

Asteptam si alte propuneri de locuri din care crezi ca ar iesi wallpapere deosebite.

Daca vrei sa vezi si imagini din lunile trecute, acceseaza pagina noastra de facebook sau sectiunea dedicata wallpaperurilor din blog-ul nostru.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.