Frumusetea Africii in 20 de poze deosebite (partea 1) - galerie foto

Frumusetea Africii in 20 de poze deosebite (partea 1) - galerie foto
 

Africa este al doilea continent ca intindere si populatie dupa Asia. Acopera aproximativ 6% din suprafata Pamantului si 20,4% din suprafata totala de uscat de pe planeta. Cu aproximativ 1 miliard de oameni din 61 de teritorii reprezinta aproximativ 14,72 % din populatia lumii.

Privit de sus continentul Africa este remarcabil. Din pacate, chiar daca este poate cel mai frumos din lume, gazduieste o multime de probleme care vin, in general, din saracie. Foametea, lipsa apei, luptele, pirateria sunt numai cateva din lucrurile intalnite la tot pasul. De cealalta parte, peisajele superbe, fauna si flora, istoria incredibila a catorva locuri, farmecul tarilor nordice, orasele fascinante, contrastanta Africa de Sud sunt numai cateva dintre minunile aflate pe acest taram.

O galerie foto cu frumusetile acestui continent este floare la ureche, avand in vedere numeroasele atractii si frumuseti. Pentru inceput am facut o selectie de 25 de destinatii din Africa pe care vi le recomandam.

Va dorim o calatorie virtuala placuta!

[%gallery%]

Asteptam cu mult interes sugestii si de ce nu chiar si poze. Daca v-a placut aceasta selectie de poze, trebuie sa vedeti si celelalte articole cu galerii foto publicate pana acum pe site.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.