F64 şi Sony te trimit în Tanzania

F64 şi Sony te trimit în Tanzania
 

Îţi place să faci multe fotografii peste tot unde mergi? Îţi place să mergi în cât mai multe călătorii? Atunci F64 şi Sony au pentru tine cel mai tare concurs. Ai şansa de a pleca într-o tură foto de vis în Tanzania, locul unde vei avea ce vedea şi mai ales ce fotografia.

Participă la concursul F64

În perioada 24 iunie – 7 iulie 2015, cumpără orice produs de pe F64 şi intri automat în cursa pentru un loc în Tura foto din Tanzania. Dacă vrei mai multe şanse de câştig, adică duble Tongue Out, atunci cumpără un produs marca Sony.

Oferte Sony

Tura foto în Tanzania

Tura foto cu Tudor Vintiloiu are loc în perioada 21-31 august 2015 şi chiar se desfăşoară în Tanzania. În timpul petrecut aici, vei avea ocazia să fotografiezi triburi şi savana, dar şi numeroasele animale din Marea Migraţie sau cerul înstelat deasupra de Kilimanjaro. La finalul turei foto, fiecare participant va avea cea mai bună fotografie expusă într-o expoziţie.

Deci... participă la concursul F64

Ţi-am mai spus şi mai spunem o dată: trebuie să participi la concurs. Ai un motiv în plus să-ţi reînnoieşti aparatura foto, prin şansa de a câştiga un loc în Tura foto din Tanzania. Dacă nu ştii ce să alegi, avem noi câteva propuneri pentru tine (nu uita că un produs Sony îţi aduce şanse duble de câştig):

Vrei şi mai multe şanse de câştig? Descoperă oferta completă de la Sony.

Ce mai aştepţi? Înscrie-te în concurs! Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.