Care este personalitatea ta de călător?

Care este personalitatea ta de călător?
 
 

Sunt un turist îndrăgostit de oraşe şi atracţii turistice! Anul trecut, vacanţa de vară m-a prins pe plajă în Grecia, dar după două zile nu am mai rezistat relaxării şi am fugit spre obiectivele cunoscute din apropiere. Tot în vară am cutreierat prin România... cutreierat fiind cuvântul potrivit, pentru că am bifat un alt oraş în fiecare zi. Recunosc cu mâna pe inimă că vacanţele mele au fost prea puţin făcute pentru statul cu burta la soare sau hibernatul la gura şemineului.

Îmi place să descopăr locurile noi în care ajung. În fiecare colţ de lume există o poveste... pe care trebuie să o citeşti!

Lufthansa te invită să descoperi personalitatea ta de călător

Lufthansa ţi-a pregătit un mic test după care vei afla care este personalitatea ta de călător, dar ai şi şansa de a câştiga unul dintre cele 500 de cupoane în valoare de 20 euro, pe care îl poţi folosi pentru următorul bilet Lufthansa sau pentru marele premiu al campaniei: 2 bilete Lufthansa Premium Economy!

Eu mi-am făcut testul şi sunt un Turist Urban – ceea ce este perfect adevărat.

Turist Urban

Dacă eşti curios să descoperi personalitatea ta de călător, te invit să-ţi faci testul Lufthansa şi, cine ştie, poate câştigi şi două bilete de avion spre destinaţia ta de vis! Laughing

Participă la Concursul Lufthansa >


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.