AirReporter #6: Zboară spre Maldive la un preţ special

AirReporter #6: Zboară spre Maldive la un preţ special
 

Vă salut din turnul de control!

Călători din toată ţara, visaţi la un concediu exotic în luna iunie? De data aceasta am încercat să găsim combinaţiile potrivite având ca punct de plecare diferite oraşe din ţară, destinaţia fiind aceiaşi: Maldive!

Zboară de la Milano spre Maldive cu doar 366 EURO

Faimoase pentru plajele cu nisip alb, clima tropicală şi varietatea lumii subacvatice, insulele Maldive sunt formate din 26 atoli şi aproximativ 1190 insule, din care doar 250 sunt locuite Smile Noi vă recomandăm să le descoperiţi pe celelalte 940 şi să vă bucuraţi de o vacanţă relaxantă într-o ţară din teritoriul căreia 99% este apă.

Pret pentru biletul de avion

Bilet de avion Maldive

 

Zboară până la Milano cu WizzAir de la 70 Eur

Pentru a lua zborul spre Maldive, ai mai întâi nevoie de un zbor la Milano! În funcţie de zona în care te afli şi de locaţia celui mai apropiat aeroport, poţi alege o variantă de zbor cu plecare din Timişoara, Bucureşti, Cluj şi Târgu Mureş.

Varianta 1: Timişoara – Milano: 70€

Bilete de avion Timisoara Milano

Varianta 2: Bucureşti – Milano: 88€

Bilete de avion Bucuresti Milano

Varianta 3: Cluj – Milano: 135€

Bilete de avion Cluj Milano

Varianta 4: Târgu Mureş – Milano: 83€

Bilete de avion Targu Mures Milano

Căutările au fost făcute pentru perioada 26, 27, 29 mai – 12 iunie, cu plecare din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureş. Zborul Milano – Male poate fi cumpărat de pe site-ul edreams, vândut de cei de la Alitalia şi operat de Etihad Airways sau direct de pe site-ul Alitalia. Transferul până în Milano este propus cu Wizzair (taxa de bagaj nu este inclusă).

În exemplul prezentat, la dus, aveţi o oprire în Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite. Durata transferului este de 13 ore, deci aveţi ocazia să vizitaţi principalele atracţii ale oraşului: una din cele mai mari moschei din lume, Sheikh Zayed, roller-coast-ul din parcul Ferrari World sau Emirates Palace.

Indiferent dacă mergeţi în datele propuse de noi sau vă pregătiţi altă combinaţie (există mai multe opţiuni cu plecare la sfârşitul lunii mai şi întoarcere în iunie), noi aşteptăm pozele voastre din această vacanţă!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.