Air Reporter #8: Air France, Airberlin și KLM Romania te îndeamnă la călătorii

Air Reporter #8: Air France, Airberlin și KLM Romania te îndeamnă la călătorii
 

Sunt întotdeauna la curent cu tot ce este nou în lumea călătoriilor. De la bilete de avion, la oferte și până la concursuri aflu tot ce mișcă și îți spun și ție pentru ca și tu să te bucuri de cele mai bune oportunități de vacanță. În prima săptămână din iunie, Air France, Airberlin și KLM Romania te îndeamnă să călătorești mai mult prin oferte și concursuri!

Air France te invită la un concurs foto

Air France

Air France vrea să știe ce înseamnă pentru tine să călătorești fără stres! Fotografiază răspunsul tău și trimite-le fotografia ta. Câștigătorul marelui premiu va primi propria expoziție foto, iar locurile 2 și 3 ocazia de a face și mai multe astfel de fotografii într-o excursie la Paris!

Mai multe detalii aici!

Airberlin te duce în SUA

Air Berlin

Dacă te entuziasmează visul american, Airberlin te invită să te bucuri de el la cele mai bune tarife de zbor. Până în 10 iunie, ai prețuri reduse la toate zborurile spre Statele Unite ale Americii, începând cu 509 euro!

Mai multe detalii aici!

KLM Romania te tentează cu prețuri promoționale

KLM Romania

În fiecare lună, KLM Romania îți aduce 3 destinații intercontinentale la super prețuri! În perioada 5-7 iunie, ai 3 zile, cu 3 destinații de top, iar tot ce trebuie tu să faci este să alegi destinația de vacanță pe care ți-o dorești!

Mai multe detalii aici!

Dacă îți plac concursurile (și oare cui nu-i plac?), dacă îți place să călătorești inteligent și să te bucuri de cele mai bune oferte, atunci urmărește în continuare noutățile noastre din Air Repoter! Smile


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.