Fii fotograful GT: Admiră aceste cadre românești minunate realizate de Andrei Pletea

Fii fotograful GT: Admiră aceste cadre românești minunate realizate de Andrei Pletea
 
 

România este o țară absolut fascinantă și nu ne săturăm să-i admirăm frumusețile. Din fericire avem ocazia să ne bucurăm în fiecare zi de imagini incredibile cu România primite de la membrii celei mai mari comunități de călători din România.  

Fotograful Andrei Pletea a surprins exact frumusețea naturală și urbană a României în cadrele sale din munții și orașele țării noastre. Astfel, ai ocazia să faci o vizită autentică în Bucegi, prin Retezat, în Munții Apuseni, la cetățile medievale, satele românești sau prin București și Oradea. Admiră și tu peisajele în galeria de mai jos.

Și pentru că vrem să promovăm fotografii care au realizat asemenea cadre care ne fac parcă să simțim mirosul ierbii proaspăt tăiate, să tremurăm la răcoarea muntelui și să ne delectăm atât cu nuanțele naturii, cât și cu minunile ascunse în jungla de beton, chiar din fața calculatorului, am hotărât să lansăm campania Fii fotograful Ghiduri Turistice. Dacă ești fotograf profesionist sau amator, trimite-ne imaginile tale pe pagina de Facebook sau printr-un email pe info@ghiduri-turistice.info și noi le promovăm în comunitatea noastră de peste 500.000 de pasionați de imagini de travel, care ne vizitează site-ul în fiecare lună.

Imagini minunate cu România realizate de Andrei Pletea:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.