30 000 copci la cea mai mare competiţie de pescuit din lume – GALERIE VIDEO

30 000 copci la cea mai mare competiţie de pescuit din lume – GALERIE VIDEO
 

Pasionaţi de pescuit atenţie: luna ianuarie este cea mai bună pentru pescuitul la copcă în Brainerd, Minnesota. Altfel de ce s-ar face 30 000 copci pe suprafaţa Lacului Gull? Laughing Dacă vrei să vezi cum arată cea mai mare competiţie de pescuit din lume sau cum arată mai bine de 30 000 oameni pe suprafaţa unui lac, atunci trebuie să urmăreşti videoul de mai jos!

Ice Fishing Extravaganza în Minnesota

Concursul de pescuit, numit Ice Fishing Extravaganza, este o competiţie cu scop caritabil şi deosebit de bine organizat, după cum vei putea vedea şi din videoul filmat cu ajutorul unei drone. Fiecare concurent are locul său, acestea fiind dispuse astfel încât să asigure spaţiul copcii şi loc pentru ustensile pescăreşti... şi celebrul scaun. Laughing

Mai mult decât atât, tot pe suprafaţa lacului se află şi o zonă dedicată pentru mâncare şi o zonă în care participanţii se pot încălzi. Fondurile colectate din vânzarea biletelor sunt donate în mare parte către Confindence Learning Center, dar şi către alte 45 organizaţii cartiabile locale.

Vizionare plăcută!

Ţi-ar plăcea să participi la o astfel de competiţie?

   

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Cool Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTube!

 


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.