13 peşteri pe care trebuie să le vizitezi - galerie foto

13 peşteri pe care trebuie să le vizitezi - galerie foto
 

Nu trebuie să fii speolog pentru a te aventura într-o peşteră! Mie cel puţin îmi place la nebunie să mă aventurez în asemenea locuri, unde au fost descoperite cele mai vechi urme ale trecutului, unde formaţiuni, ca stalactitele şi stalagmitele duc o viaţă milenară, fără să fie deranjate de nimeni şi fără să le înţeleagă nimeni, şi unde până şi liliecii stau cuminţi şi te privesc... cu capul în jos, evident. Dacă şi ţie îţi plac astfel de aventuri, atunci această galerie foto cu poze deosebite cu peşteri din întreaga lume este pentru tine!

De la peşterile din cele mai îndepărtate locuri ale lumii, până la cele de pe continentul european, ai o mulţime de astfel de destinaţii interesante din care să alegi pentru următoare ta vacanţă. Indiferent de opţiune, pregăteşte-te să rămâi cu gura căscată în faţa acestor minuni ale naturii!

Dacă îţi plac peşterile, atunci trebuie să le descoperi şi pe cele ceva mai aproape de casă, adică din România, cum ar fi: peşterile din Munţii ApuseniPeştera Urşilor sau Peştera Muierilor.

Poze deosebite cu peşteri pe care trebuie să le vezi


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.